Mijn interesse voor het vak ontstond toen ik zelf geblesseerd raakte en naar de fysiotherapeut moest.
Niek ten Dam

Fysiotherapie in Lochem sinds 1985

1985 was een mooi jaar voor ons, want dat was het jaar waarin we onze deuren openden aan de Zuiderwal in Lochem. Sindsdien zijn we gegroeid en twee keer verhuisd: eerst naar de Frans Halslaan en in 2006 naar de Haalmansweg. We zijn in die tijd gegroeid van 4 naar 8 medewerkers. In ons aanbod zijn we meer gespecialiseerd en gekwalificeerd in manuele therapie (master), oedeemtherapie, sportfysiotherapie en psychosomatische oefentherapie. We hebben bijgeleerd over innovatieve technieken zoals dry needling en echodiagnostiek.

EEN BREED AANBOD

Elke klacht wordt weer anders behandeld. Daarom is het voor een professionele praktijk onmisbaar om verschillende specialismen in huis te hebben. Is uw bewegingsvrijheid beperkt? Dan kunt u aankloppen bij onze manueeltherapeut. Heeft u last van opeenhoping van vocht? Dan kan de oedeemtherapeut u helpen. Heeft u stressgerelateerde klachten? Onze psychosomatische oefentherapeut helpt u dit te behandelen. Ook voor het opbouwen van kracht en conditie bent u bij ons op het goede adres.

Voor andere specialisaties in ons pand zie overige therapieën

Preventie met fysiofitness
In onze oefenzaal werken wij, naast fysiotherapie, met het 'My Fit Plan' systeem. Dit systeem bepaalt voor u de juiste trainigsbelasting. Het systeem bestaat uit een intake, persoonlijk oefenprogramma, begeleiding en fietstesten (om de 10 weken) om de trainingen aan te passen en zo uw belastbaarheid te blijven verbeteren.

Steun uw rug met de juiste houding, fysiotherapie de Brug uit Lochum biedt houdingsoefeningen en -advies