Ik help je naar je lichaam te luisteren en
de oplossing in jezelf te vinden
Ina van de Hoef

Andere therapieën in ons Paramedisch Centrum

Naast fysiotherapie zijn er in ons pand verschillende andere therapeuten en coaches aanwezig. Afhankelijk van uw klacht, verwijzen we u soms naar één van hen door.

Kindertherapie, logopedie en oefentherapie van Fysiotherapie De Brug;

Handfysiotherapie

Handtherapie richt zich op letsel aan de handen. Een handtherapeut zorgt voor een snelle genezing van de hand, maar bekijkt ook het gebruik van protheses. Hij of zij is expert in het vroegtijdig herkennen van handaandoeningen en complicaties.

Diëtist (Sensire)

Naast mijn spreekuren in Apeldoorn houd ik, Susanne Schenkels, sinds begin 2019 ook spreekuur bij Fysiotherapie de Brug. Naast dietist ben ik ook leefstijlcoach. Het leuke aan voeding vind is dat er veel mogelijkheden zijn, voor ieder persoon is er wel een gezond maar ook goed vol te houden voedingspatroon te creëren.

Kinderfysiotherapie An & Co

Huilt je baby veel, is hij slap of juist gespannen? Valt je kind regelmatig of loopt hij of zij op de tenen? Is je kind angstig of onhandig in bewegen? Schrijft je kind onduidelijk of heeft het schrijfkramp? Is je kind geblesseerd geraakt bij het sporten? Dan kan An&Co Kinderfysiotherapie jullie verder helpen!

 

Podotherapie

Bij Feet Support podotherapie zijn we specialist op het gebied van klachten die voortkomen uit het afwijkend functioneren van de voeten en het looppatroon. Onze behandeling kan uiteenlopen van het aanmeten van steunzolen en sportzolen tot het geven van oefentherapie en het behandelen van huid- en nagelaandoeningen.

 

Logopedie

De logopedisten van Logopedie de Brug hebben verschillende specialisaties voor alle leeftijden. Problemen met communiceren: het praten, horen, lezen en schrijven, ademen, stem. Maar ook problemen met slikken, eten en drinken? Wij helpen u graag en vakkundig.

Puur bewegen - Pilates en meer

Puur Bewegen brengt mensen fysiek, geestelijk en spiritueel in beweging met pilates en yoga. In beide disciplines draait het om balans tussen lichaam en geest. Ik, Roekje Oudenhoven, geef 2 soorten yoga, namelijk poweryoga en yin yoga.

Steun uw rug met de juiste houding, fysiotherapie de Brug uit Lochum biedt houdingsoefeningen en -advies