Achter elke klacht, zit een mens
Herman Eppink

Andere therapieën in ons Paramedisch Centrum

Naast fysiotherapie zijn er in ons pand verschillende andere therapeuten en coaches aanwezig. Afhankelijk van uw klacht, verwijzen we u soms naar één van hen door.

Kindertherapie, logopedie en oefentherapie van Fysiotherapie De Brug;

Bekkenfysiotherapie

Deze therapie is gericht op het versterken van het bekken. Veelal vrouwen hebben op latere leeftijd te maken met gerelateerde problematiek zoals pijn, incontinentie en verzakkingen. Met wat oefening vermindert u de problemen.

 

Handtherapie

Handtherapie richt zich op letsel aan de handen. Een handtherapeut zorgt voor een snelle genezing van de hand, maar bekijkt ook het gebruik van protheses. Hij of zij is expert in het vroegtijdig herkennen van handaandoeningen en complicaties.

 

Kinderfysiotherapie An & Co

Huilt je baby veel, is hij slap of juist gespannen? Valt je kind regelmatig of loopt hij of zij op de tenen? Is je kind angstig of onhandig in bewegen? Schrijft je kind onduidelijk of heeft het schrijfkramp? Is je kind geblesseerd geraakt bij het sporten? Dan kan An&Co Kinderfysiotherapie jullie verder helpen!

 

Logopedie

De logopedisten van Logopedie de Brug hebben verschillende specialisaties voor alle leeftijden. Problemen met communiceren: het praten, horen, lezen en schrijven, ademen, stem. Maar ook problemen met slikken, eten en drinken? Wij helpen u graag en vakkundig.

 

Pilates en yoga – Puur Bewegen

Puur Bewegen brengt mensen fysiek, geestelijk en spiritueel in beweging met pilates en yoga. In beide disciplines draait het om balans tussen lichaam en geest. Ik, Roekje Oudenhoven, geef 2 soorten yoga, namelijk poweryoga en yin yoga.

Cursus Mindfulness

Er is bij Fysiotherapie de Brug de mogelijkheid om een cursus Mindfulness te volgen. Deze cursus wordt gegeven door Herman Eppink (psychosomatisch fysiotherapeut).

De datum van de volgende cursus is:

  • nnb

 

Steun uw rug met de juiste houding, fysiotherapie de Brug uit Lochum biedt houdingsoefeningen en -advies