Heeft u acute of chronische klachten, of voelt u een (beginnende) blessure opkomen? Samen gaan we het optimaal bewegen weer mogelijk maken, herstellen en onderhouden
Jannet de Haan

Fysiotherapie de Brug helpt u om uw klachten te verminderen

Veel mensen krijgen in hun leven te maken met een fysiotherapeut. Het bewegen wordt beperkt en/of gestoord. Dit kan komen door een blessure, een ziekte (COPD, hartklachten, neurologische aandoeningen) of te weinig beweging. Dat is niets om over in paniek te raken: er is vaak veel aan te doen. De fysiotherapeuten van onze praktijk in Lochem kunnen u helpen bij de aanpak van diverse klachten. Ook met minder voor de hand liggende problemen zoals langdurige pijnklachten, spanningsklachten, ademhalingsproblemen en vochtophopingen staan we u graag bij. 

Laat u niet onnodig beperken

Komt u voor het eerst bij de fysiotherapeut, dan luisteren wij aandachtig naar uw klachtenverhaal. Dit heet de anamnese. Na het daarop volgende onderzoek bekijken we samen met u wat de beste aanpak/behandeling is. Heeft u last van uw rug, mogelijk met uitstralende pijn? Dan zou de manueel therapeut de hand kunnen bieden. Is uw weefsel ontstoken door vocht in uw benen? De oedeemtherapeut weet raad. Is stress de oorzaak van uw klachten? Dan verwijzen we u door naar onze psychosomatische oefentherapeut.

Wilt u sporten met een fysiotherapeutisch programma wat specifiek voor u is gemaakt, dan is fysiofitness wellicht iets voor u. Heeft u last van andere klachten? Bekijk dan ook onze overige therapieën.

Wat u ook zoekt, de vakmensen die werkzaam zijn binnen Fysiotherapie de Brug in Lochem staan paraat. Kunt u niet naar ons toekomen? Dan bezoeken wij u aan huis.

Bekkenfysiotherapie helpt u van lichamelijke ouderdomsproblemen af;